HET COMITÉ VAN AANBEVELING

ONZE LEDEN VAN HET COMITÉ VAN AANBEVELING

Edwin Ufkes

 

Edwin Ufkes

Mijn naam is Edwin Ufkes. Ik ben 43 jaar en woon in Meerstad, het dorp vlakbij Groningen met de ambitie om een stad te worden. Ik heb 3 zonen van 16, 14 en 10 jaar, waarvan de oudste en jongste voetballen bij GVAV. Bij deze club deed en doe ik ook regelmatig vrijwilligerswerk, de ene keer als trainer en de andere keer als scheidsrechter of grensrechter. 

Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam als adviseur in het MKB, met als achtergrond fiscalist. Na mijn studie fiscaal recht in Groningen ben ik gaan werken voor een regionaal accountantskantoor. Na een aantal overnames is dit inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie met ongeveer 1.000 medewerkers. Voor Groningen en Drenthe stuur ik de adviseurs in het MKB aan. Daarnaast bedien ik zelf ongeveer 150 ondernemers in het Noorden. 

Naast mijn werk sport ik veel, zoals bootcamp, boksen, hardlopen en mudraces. Sporten waar ik mijn energie goed in kwijt kan! Met mijn kennis, ervaring en netwerk wil ik via het Comité van Aanbeveling een bijdrage leveren aan een betere toekomst van de jeugd in Bogota/Colombia. Als iedereen een beetje doet, doen we samen heel veel!

 

 

Hein Pieper

 

 

 

Marijke van Beek