HET COMITÉ VAN AANBEVELING

ONZE LEDEN VAN HET COMITÉ VAN AANBEVELING

Edwin Ufkes

Edwin Ufkes

Directeur Belastingadvies

Mijn naam is Edwin Ufkes. Ik ben 43 jaar en woon in Meerstad, het dorp vlakbij Groningen met de ambitie om een stad te worden. Ik heb 3 zonen van 16, 14 en 10 jaar, waarvan de oudste en jongste voetballen bij GVAV. Bij deze club deed en doe ik ook regelmatig vrijwilligerswerk, de ene keer als trainer en de andere keer als scheidsrechter of grensrechter. 

Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam als adviseur in het MKB, met als achtergrond fiscalist. Na mijn studie fiscaal recht in Groningen ben ik gaan werken voor een regionaal accountantskantoor. Na een aantal overnames is dit inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie met ongeveer 1.000 medewerkers. Voor Groningen en Drenthe stuur ik de adviseurs in het MKB aan. Daarnaast bedien ik zelf ongeveer 150 ondernemers in het Noorden. 

Naast mijn werk sport ik veel, zoals bootcamp, boksen, hardlopen en mudraces. Sporten waar ik mijn energie goed in kwijt kan! Met mijn kennis, ervaring en netwerk wil ik via het Comité van Aanbeveling een bijdrage leveren aan een betere toekomst van de jeugd in Bogota/Colombia. Als iedereen een beetje doet, doen we samen heel veel!

Hein Pieper

Dijkgraaf 


Bart ken ik nog als misdienaar, samen met zijn broer(-tje). Twee open en eerlijke jongens, vol dromen, vragen en energie. Maar allebei met een groot en warm hart! Ze woonden samen met hun sociaal bewogen ouders op een prachtig stek, met heel veel ruimte en natuur. Nu woont hij aan de andere kant van de oceaan en leeft en werkt vanuit dezelfde bewogenheid die ik in zijn ouders tegenkwam.

Ik ben onder de indruk van zijn werk, maar vooral zijn inzet voor de kwetsbare mensen in Colombia. Een prachtig land, maar met grote verschillen, onrechtvaardigheid en een bloederig recent verleden. 

Op de foto’s zie ik jongens en meisjes van dezelfde leeftijd als Bart toen ik hem leerde kennen. Waarschijnlijk met dezelfde dromen over de toekomst, maar met een minder mooie start. Ieder kind, iedere mens heeft recht op fatsoenlijk bestaan.

De stichting Droomhuizen Colombia wil kansarme kinderen en jongeren helpen, ondersteunen. Hen een betere toekomst geven, opdat ze kunnen leven en bloeien zonder teveel zorgen. Het bestuur zet zich in voor het werk van Bart voor deze kinderen en jongeren. Ik weet dat ieder euro goed besteed zal worden.

Het hart van Bart is nog even groot, alleen klopt het op een ander continent.

Marijke van Beek

Voormalig Burgemeester van Wijchen en de Gemeente Eemsmond

Mijn naam is Marijke van Beek, ik ben 70 jaar en na een lang arbeidzaam leven, geniet ik nu van mijn pensioen.

Ik ben langdurig, als verpleegkundige werkzaam geweest in de zorg, gevolgd door een politiek bestuurlijke loopbaan, die tenslotte geëindigd is met het ambt van burgemeester.

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor de Stichting Droomhuizen Columbia en hun prachtige projecten. 

Als voormalig burgemeester van Wijchen en de gemeente Eemsmond, ben ik mij bewust van de privileges die wij hier in Nederland hebben. Samen met mijn man en onze vijf kinderen realiseren we ons hoe goed we het eigenlijk hebben. Helaas geldt dat niet voor iedereen, met name niet voor de armsten in Columbia. 

Daarom wil ik jullie vragen om deze stichting te ondersteunen, zodat zij hulp kunnen bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Laten we hen een steuntje in de rug geven op weg naar een betere toekomst. 

Ik ben onder de indruk van de prachtige projecten die de Stichting Droomhuizen Columbia uitvoert. Ze streven ernaar om de leefomstandigheden van de armsten te verbeteren door het bouwen van huizen en het bieden van onderwijs en medische zorg. Dit zijn essentiële aspecten voor een betere toekomst.  

Daarom vraag ik jullie om deze stichting en hun werk onder de aandacht te brengen en te ondersteunen. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere wereld voor degenen die het het meest nodig hebben.